Plaats hier uw ervaringen met Mols Bouw en klus bedrijf

Jeanneke en Henri

Voor de 2e keer heeft Mols bouw een verbouwing bij ons thuis gedaan. Deze keer groter en omvangrijker. Maar nog altijd even betrouwbaar, eerlijk, kundig en oprecht. Het resultaat mag er wezen! Een vakman, die weet waar hij het over heeft en zijn afspraken nakomt! Zeker aan te bevelen! 

Harald wederom enorm bedankt! En wie weet over 10 jaar....

 


30/06/21
Sven Nelis

Fantastisch werk! Duidelijke afspraken, heldere uitleg en vakkundig werk.

Op deze manier ga je een verbouwing onbezorgd in en dat is GOUD waard.

In een woord TOP!


16/07/20
Bart uit Stein

Voor het realiseren van een aanbouw, van de grond af tot aan het inhangen van de binnendeuren. Het is allemaal mogelijk bij Harald. Samen met zijn medecollega's heeft hij hier een mooie aanbouw neergezet. Goede communicatie en prettige omgang tijdens zijn werkzaamheden heeft geresulteerd tot een prachtig eindresultaat.


10/06/20
Dennis Nas

Mols Bouw heeft bij ons een grote verbouwing gedaan. We hebben een doorbraak gerealiseerd tussen keuken en woonkamer en in de achtergevel hebben we over de gehele breedte een schuifpui laten plaatsen. Ook hebben we een vaste trap gemaakt naar de zolder. Harald is erg meedenkend en flexibel waardoor eventuele problemen snel opgelost kunnen worden. Afspraken worden altijd nagekomen. Wij kijken terug op een succesvolle verbouwing met een mooi eindresultaat!


30/01/20
Theo

Mols bouwbedrijf is zeer aan te bevelen. Vooraf komen kijken en samen bespreken hoe en op welke wijze de werkzaamheden uit te voeren. Harald denkt zelf mee en staat open voor vragen. Dagelijks tijdig en zelf bij het werk aanwezig. Komt deskundig over wat vertrouwen geeft. Binnen de afgesproken tijd klaar, coulante uurprijs voor meerwerk. Al met al prima werk verricht.

Theo, Geleen

 


27/01/20
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe
 

Ik ga akkoord met het privacybeleid