Plaats hier uw ervaringen met Mols Bouw en klus bedrijf

Dennis Nas

Mols Bouw heeft bij ons een grote verbouwing gedaan. We hebben een doorbraak gerealiseerd tussen keuken en woonkamer en in de achtergevel hebben we over de gehele breedte een schuifpui laten plaatsen. Ook hebben we een vaste trap gemaakt naar de zolder. Harald is erg meedenkend en flexibel waardoor eventuele problemen snel opgelost kunnen worden. Afspraken worden altijd nagekomen. Wij kijken terug op een succesvolle verbouwing met een mooi eindresultaat!


30/01/20
Theo

Mols bouwbedrijf is zeer aan te bevelen. Vooraf komen kijken en samen bespreken hoe en op welke wijze de werkzaamheden uit te voeren. Harald denkt zelf mee en staat open voor vragen. Dagelijks tijdig en zelf bij het werk aanwezig. Komt deskundig over wat vertrouwen geeft. Binnen de afgesproken tijd klaar, coulante uurprijs voor meerwerk. Al met al prima werk verricht.

Theo, Geleen

 


27/01/20
Giny Gerards

Wat ik fijn vind aan de firma Mols: de eerlijkheid, het exacte nakomen van de afspraken, er wordt gewerkt alsof ze voor zichzelf thuis bezig zijn en alles wordt keurig achtergelaten.

Ik was ervan overtuigd een nieuwe vlizotrap nodig te hebben: Harald keek er eens deskundig naar en meldde dat de problemen met de bestaande trap eenvoudig op te lossen waren. Wij blij! We vroegen: "Kun je dan eens naar de carport kijken? Het plafond is zo lelijk, is daar iets aan te doen?" Jazeker. Dus nu hebben we een heel mooi afgewerkte carport. De door ons gekozen afwerking was niet de goedkoopste, maar het werk is fantastisch gedaan en we zijn blij dat we hiervoor gekozen hebben. 


01/06/18
Roy Spiljard

Hallo Harald,

Bedankt voor de fijn verlopen verbouwing. De doorbraak van de muur tussen de woonkamer en keuken. Dicht maken van muur tussen gang en keuken, daarnaast ook het plaatsen van nieuwe kozijnen. 

Van begin tot eind is alles duidelijk gecommuniceerd. Afspraken zijn na gekomen!

Nogmaals bedankt!


05/03/18
Ruud van der Meulen

Harald heeft onze zolder geïsoleerd en van een echte bergzolder een geweldige extra kamer in ons huis gemaakt.

Naast isolatie heeft hij wandbekleding en plafondbekleding aangebracht en schuifkasten gemaakt onder de meest schuine gedeeltes van de zolder.

Zou ik Harals nog een keer inhuren? JA!!!
Zou ik Harald aanbevelen? JA!!!

Bedankt voor de voortreffelijke werkzaamheden en de nette manier van werken.

Ruud vd Meulen


16/03/16
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe
 

Ik ga akkoord met het privacybeleid