Plaats hier uw ervaringen met Mols Bouw en klus bedrijf

Sven Nelis

Fantastisch werk! Duidelijke afspraken, heldere uitleg en vakkundig werk.

Op deze manier ga je een verbouwing onbezorgd in en dat is GOUD waard.

In een woord TOP!


16/07/20
Bart uit Stein

Voor het realiseren van een aanbouw, van de grond af tot aan het inhangen van de binnendeuren. Het is allemaal mogelijk bij Harald. Samen met zijn medecollega's heeft hij hier een mooie aanbouw neergezet. Goede communicatie en prettige omgang tijdens zijn werkzaamheden heeft geresulteerd tot een prachtig eindresultaat.


10/06/20
Dennis Nas

Mols Bouw heeft bij ons een grote verbouwing gedaan. We hebben een doorbraak gerealiseerd tussen keuken en woonkamer en in de achtergevel hebben we over de gehele breedte een schuifpui laten plaatsen. Ook hebben we een vaste trap gemaakt naar de zolder. Harald is erg meedenkend en flexibel waardoor eventuele problemen snel opgelost kunnen worden. Afspraken worden altijd nagekomen. Wij kijken terug op een succesvolle verbouwing met een mooi eindresultaat!


30/01/20
Theo

Mols bouwbedrijf is zeer aan te bevelen. Vooraf komen kijken en samen bespreken hoe en op welke wijze de werkzaamheden uit te voeren. Harald denkt zelf mee en staat open voor vragen. Dagelijks tijdig en zelf bij het werk aanwezig. Komt deskundig over wat vertrouwen geeft. Binnen de afgesproken tijd klaar, coulante uurprijs voor meerwerk. Al met al prima werk verricht.

Theo, Geleen

 


27/01/20
Giny Gerards

Wat ik fijn vind aan de firma Mols: de eerlijkheid, het exacte nakomen van de afspraken, er wordt gewerkt alsof ze voor zichzelf thuis bezig zijn en alles wordt keurig achtergelaten.

Ik was ervan overtuigd een nieuwe vlizotrap nodig te hebben: Harald keek er eens deskundig naar en meldde dat de problemen met de bestaande trap eenvoudig op te lossen waren. Wij blij! We vroegen: "Kun je dan eens naar de carport kijken? Het plafond is zo lelijk, is daar iets aan te doen?" Jazeker. Dus nu hebben we een heel mooi afgewerkte carport. De door ons gekozen afwerking was niet de goedkoopste, maar het werk is fantastisch gedaan en we zijn blij dat we hiervoor gekozen hebben. 


01/06/18
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe
 

Ik ga akkoord met het privacybeleid